İki fotoğraf arasındaki farkı bulun... Murat Kurum'dan İmamoğlu'na anlamlı mesaj!

AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Eyüpsultan'ın ardından Fatih Sultan Mehmet Han Türbesi'ni ziyaret ederek seçim çalışmalarına başladı. Fatih Sultan Mehmet'in huzurunda dua ederek hürmetini gösteren Kurum'un o anları İmamoğlu'nun tepki çeken saygısızlığını akıllara getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ndeki AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda İstanbul başta olmak üzere 26 ilin adayını açıkladı.

İstanbul'un merakla beklenen adayı ise Murat Kurum oldu.

FATİH SULTAN MEHMET'İN HUZURUNDA DUA ETTİ 

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, bugüne Eyüpsultan Camii’nde sabah namazı ile başladı.

Sabah namazının ardından Murat Kurum, Fatih Sultan Mehmet Han Türbesi'ni ziyaret etti. 

Fatih Sultan Mehmet'in huzurunda dua eden Kurum, hürmetini gösterdi. 

İMAMOĞLU'NDAN BÜYÜK SAYGISIZLIK

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Fatih Sultan Mehmet'in türbesini ellerini arkaya bağlı şekilde dolaştığı, türbenin içinde de bağdaş kurarak oturduğu görüntüler sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. 

'FATİH SULTAN MEHMET TÜRBESİ'NDE BİZANSLI GİBİ GEZDİ' TEPKİLERİ...

Söz konusu görüntülere sosyal medyada "Sen kimsin de esnaf denetleyen zabıta gibi Fatih Sultan Mehmet Han'ın kabrini zafer kazanmış bizanslı gibi geziyorsun. Haddini bil!" tepkileri gelmişti. 

MURAT KURUM'DAN İMAMOĞLU'NA MESAJ...

Kurum, bu duruşuyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ve kamuoyuna mesaj verdi. 

Çağlar Söyüncü kariyerinde bir ilki başardı "Türkiye adına tüm dünyaya örnek bir operasyon" Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri başvurusunda son günler
Sonraki Haber