İki Emmy Ödülü kazanan Türk!

Televizyon dünyasının Oscar'ları olan 71. Emmy Ödülleri geçtiğimiz günlerde sahiplerini buldu. Büyük bir başarıya imza atan Türk yapımcı Selin Özdemir, 2018'deki ödülden sonra 2019'da da 2 dalda Emmy Ödülü alarak başarılarını perçinledi.

Televizyon dünyasının en saygın ödüllerinden biri olarak kabul edilen Emmy Ödülleri'ne 2018'de iki ayrı kategoride aday gösterilen Türk yapımcı Selin Özdemir büyük bir başarıya imza atarak saygın ödülün sahiplerinden biri oldu.

"HABER PROGRAMINDA EN İYİ HİKAYE ANLATIMI" ÖDÜLÜNÜ ALDI

CBS'in 1986'dan beri aralıksız yayınladığı "60 Minutes" programının yapımcılarından Selin Özdemir, New York'ta Lincon Center'da düzenlenen törende "Haber Programında En İyi Hikaye Anlatımı" ödülünü aldı.

ABD'nin CBS Televizyonunda, "60 Minutes" programı için 2017 yılında Suriye'de çekilen ve iç savaş sebebiyle yaralanan sivillerin hayatlarını urtarmak için verilen çabayı gözler önüne seren "Wounds of War - Savaşın Yaraları", isimli Suriye belgeseli, "60 Minutes - 60 Dakika" haber programının dört ayrı kategoride aday gösterilmesini sağlmamıştı.

İKİNCİ KEZ ÖDÜL ALDI

Türk Yapımcı Selin Özdemir 2018'deki ödülden sonra 2019'da da 2 dalda Emmy Ödülü alarak başarılarını perçinledi.

Özdemir o anları Twitter hesabından "Dün akşam iki Emmy ödül kazandım. Çok mutluyum" notuyla paylaştı.

Galatasaray - Sivasspor | İlk 11'ler belli oldu Taksi durağını bastı, tüfekle mermi yağdırdı! İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı
Sonraki Haber