İki çocuk annesi Buse Varol Tektaş üçüncü üniversitesini okuyacak

Şarkıcı Alişan ile 6 Mayıs 2018'de evlenen ve bu evliliğinden Eliz Tektaş (1) & Burak Tektaş (3) adında iki çocuğu bulunan 32 yaşındaki oyuncu Buse Varol öğrencilik hayatına geri döndü. Üçüncü kez üniversite eğitimi alacağını müjdeleyen Buse Varol, İstanbul'da bulunan özel bir üniversitede felsefe bölümünü kazandığını duyurdu.

Daha önce rol aldığı Payitaht Abdülhamid, Dostlar Mahallesi, Sevda Kuşun Kanadında, Kış Güneşi, Şehrin Melekleri gibi yapımlarla tanınan, Alişan'ın eşi oyuncu Buse Varol yeniden üniversiteli oldu. Buse Varol Tektaş, İstanbul'da özel bir üniversitede felsefe bölümünü %50 burslu kazandı. Sınav sonucunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Varol üçüncü kez üniversite eğitimi alacağını söyledi.Buse Varol Tektaş sevincini takipçileriyle paylaştı

''ÜÇÜNCÜ ÜNİVERSİTEM''

Takipçilerinin sorusu üzerine, 14 yıl önceki bilgileriyle sınava girdiğini belirten Buse Varol Tektaş, üçüncü üniversitesi olduğunu söyledi. Tektaş, Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı ile Pamukkale Üniversitesi İşletme Yönetimi bölümlerinden mezun olduğunu kaydetti.

 

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber