İhanet iddialarıyla gündemden düşmeyen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan milyonluk yatırım!

Kadir Doğulu'nun şoke eden görüntülerinin ardından sık sık ihanet iddiaları ile gündeme gelen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti evliliklerinde devam kararı aldı. Neslihan Atagül, ihanet dedikodularına kulaklarını tıkadı ve eşine arka çıktı. Şimdilerde Kıbrıs'ta tatilde olan ünlü çift, Girne'den ev almaya karar verdi.

Kadir Doğulu'nun Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş eğlendiği görüntüler magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Neslihan Atagül ise eşiyle ilgili ihanet iddialarına kulak asmayarak eşine her seferinde arka çıkmıştı. Ünlü çift, yaşanan skandalın ardından birlikte rol alacağı reklam için talep ettikleri ücreti de 10 milyon TL'ye çıkarmıştı.

15 MİLYON TL'YE EV BEĞENDİLER

Tüm dedikodulara rağmen evliliklerinde devam kararı alan ünlü çift şimdilerde Kıbrıs tatilinde aşk tazeliyor. Yavru Vatan'da tatilde olan ünlü çift, yatırım için kolları sıvadı ve Kıbrıs'tan ev almaya karar verdi. Konuşulanlara göre ünlü çift Girne'de üç odalı bir villayı beğendi. Ünlü çift, bunun için de 15 milyon TL'yi gözden çıkardı. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, Kıbrıs'tan döndükten sonra da her yaz olduğu gibi karavanla uzun bir tatile çıkacak.

21 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları
Sonraki Haber