"İftiralarınızın İleri Psikolojik Arıtma’ya ihtiyacı var"

Tuzla'daki açılışta saldırıya uğrayan ve canlı yayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından hedef gösterilen Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı "Dört dörtlük 8 yalan" videosu ile İmamoğlu'na cevap verdi. Yazıcı "İftiralarınızın İleri Psikolojik Arıtma’ya ihtiyacı var" dedi.

25 Ekim'de İstanbul'un Tuzla ilçesinde açılışı gerçekleştirilen İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’ne davet edilen Tuzla Belediye Başkanı törende yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İBB başkanlığı, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı dönemlerinde ilçeye yaptığı hizmetlerini hatırlatarak teşekkür ettmişti. Bu konuşmanın ardındna Yazıcı mualif kesimin saldırısına uğramıştı.

Yazıcı, konuşmasının ardından CHP'li üyelerin saldırısından zorlukla kurtulurken dün gece Habertürk TV'de Serap Belet ve Kürşad Oğuz'un sunduğu Olaylar ve Görüşler programına konuk olan Ekrem İmamoğlu yine Yazıcı'yı hedef aldı.

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı da İmamoğlu'nun açıklamalarına Twitter hesabından cevap verdi.

"25 Ekim’de Tuzla’da bir ayıba imza attınız"

Yazıcı, "Sayın İmamoglu, 25 Ekim’de Tuzla’da bir ayıba imza attınız. O günden sonra; yalan ve iftiralarınızla bu ayıbınızı devam ettiriyorsunuz. Bugün Haber Türk’te katıldığınız programda konuyla ilgili yalanlarınızı tekrarladınız. Cevap hakkı için bağlanmak istedim. Ancak format izin vermediği için bağlanamadım. Öncelikle belirtmeliyim: yalan beyanlarınız, iftira ve yakıştırmalarınızın İleri Psikolojik Arıtma’ya! ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

"Dört dörtlük 8 yalan"

Açıklamasına devam Yazıcı "Programda sadece Tuzla’da yaşanan olayla ilgili dört dörtlük 8 yalan söylediniz. Belki tatil size yakışabilir ama bu kadar yalan size bile yakışmıyor. Aynı yönde daha önceki beyanlarınız üzerine bir video açıklama hazırlamıştım. 'Konuyu uzatmaya değmez' diyerek yayınlamamıştım. İlizyon yapmaya çalışıyorsunuz. Onu da elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz. Akıl ve vicdanınızı açık konuma getirip videoyu izleyin. Akıl ve anlayış sağlığı dilerim." ifadelerine yer verdi.

Borsa İstanbul'da yeni rekor Yumurta, kırmızı ve beyaz etlerde şok fiyatlar! Konut satışları dibe vurdu! Son 3 yılın en düşük seviyesinde
Sonraki Haber