İftar programına damga vuran 'duş' sorusu! Hatipoğlu cevabı 'gusül' ile verdi...

Ramazan ayında televizyonların vazgeçilmezi haline gelen Prof. Dr. Nihat Hatioğlu'nun iftar programında birbirinden ilginç sorular sorulmaya devam ediyor. Son olarak bir genç, programa görüntülü bağlanarak, "Duş alırken müzik dinlemek günah mı?" sorusunu sordu. Hatipoğlu sorunun cevabını verirken ise gusül abdestine dikkat çekti.

This browser does not support the video element.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bu yıl Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun iftar ve sahur programlarında soru sormak isteyen izleyiciler zoom üzerinden online olarak bağlanıyor. 

Her yıl birbirinden ilginç soruların ele alındığı programda "Uzaylılar müslüman mı?" sorusunun ardından Hatipoğlu'na dünkü yayında enteresan bir 'duş' sorusu yöneltildi.

"BÜTÜN GENÇLER AYNI HERHALDE"

Ünlü ilahiyatçıya genç bir izleyici "Duş alırken müzik dinlemek günah mı?" sorusunu sordu. Hatipoğlu bu soruyu "Bütün gençler aynı herhalde... Duş alırken müzik dinlemek günah değil. Sizi rahatsız etmeyen şey İslam'ı da rahatsız etmez. Doğru bir vicdan, doğru bir akıl yanlışa evet demez. Duş alırken mutlaka Kelime-i Şehadet getir, abdestini al" şeklinde yanıtladı.

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim