İETT otobüsü kara saplandı! Otobüsü yolcular kurtardı

İstanbul'da yoğun kar yağışı ulaşımı da olumsuz yönde etkiliyor. Kara saplanan bir İETT otobüsü, yolcuların çabasıyla kurtarıldı. Yolcular, kurtarıldıktan sonra yolda kayan İETT otobüsünün peşinden koştu.

This browser does not support the video element.

Yoğun kar altındaki İstanbul'un farklı semtlerinde bazı İETT otobüsleri yolda kaldı, bazıları arıza yaptı. Kara saplanan bir İETT otobüsünü de bulunduğu yerden yolcular kurtardı.

Yolcuların, kara saplandığı yerden kurtarıldıktan sonra yolda kayan İETT otobüsünün peşinden koştuğu anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

Ayrıca"KM42" numaralı Başıbüyük-Süreyyapaşa seferini yapan İETT otobüsü, Maltepe'de kayarak kaza yaptı. Maltepe ilçesinde ise bir İETT otobüsü kaza yapınca yolda kaldı.

Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Nikah töreninde dua okunmasına izin verilmedi! İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlar tepki gösterdi PYD elebaşı Salih Müslim'in eşi: Öcalan peygamberlerin peygamberidir Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı Yolda yürüyen kadına kafa attı!