IDEF'te Türk savunma sanayiinden gövde gösterisi!

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen IDEF 2019, 14’üncü Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı, bugün TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı. Yeni silah ve teknolojilerin tanıtıldığı fuar, Türk savunma sanayiinin gövde gösterisine sahne oluyor...

Savunma ve güvenlik alanlarında önemli bir tanıtım, pazarlama ve iş birliği platformu haline gelen IDEF, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl 14. kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ve yabancı temsilcilerin de katıldığı törenle kapılarını açtı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!