İddialar doğru çıktı! Selin Şekerci'den İbrahim Selim açıklaması... Bakın ne dedi

Uzun bir süredir birlikte olduğu Şebnem Gürçay ile iki yıllık ilişkisini geçtiğimiz aylarda sonlandıran 42 yaşındaki oyuncu İbrahim Selim, kalbini kendisinden 10 yaş küçük olan oyuncu Selin Şekerci'ye kaptırdı. Son günlerde konuşulmaya başlayan aşk iddiaları ile ilgili Selin Şekerci açıklama yaptı.

İbrahim Selim'in, sunuculuğunu yaptığı YouTube'da yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programına geçtiğimiz Nisan ayında ağırladığı Selin Şekerci ile aşk yaşadıkları iddia edildi.

"BİRBİRİMİZİ ÖZLEMİŞİZ"


Selim'in sunduğu programa konuk olan Şekerci, Instagram hesabından birlikte çekilen karelerini paylaşarak "Birbirimizi özlemişiz" ifadeleriyle paylaşmıştı.


Oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde magazin gündeminde çok konuşulan "Bir aydır İbrahim Selim ile aşk yaşıyor" haberleri hakkında açıklama yaptı.


Bir AVM'den ayrılırken objektiflere takılan Selin Şekerci, "Bugün son set günümüz. Şimdi oraya gidiyorum, sonrasında kısa bir tatil yapıp dinleneceğim" dedi.

"EVET, HABERLER DOĞRU"

Son dönemde hakkında çıkan "İbrahim Selim ile aşk yaşıyor" şeklindeki haberler hatırlatılan Selin Şekerci, "Evet, haberler doğru. Şu anda her şey çok güzel ve yolunda" şeklinde konuştu.

Fatih Terim Panathinaikos'tan ayrıldığını açıkladı 28 Şubat davası sanıklarına af! Çetin Doğan tahliye edildi.. Merkez'in yıl sonu dolar beklentisi geriledi
Sonraki Haber