İddialar doğru çıktı! Merve Boluğur ile Mert Aydın bugün evleniyor

İlk evliliğini şarkıcı Murat Dalkılıç'la yapan Merve Boluğur bugün ikinci kez nikah masasına oturuyor. Kısa süre önce ilişki yaşamaya başladığı DJ Mert Aydın ile çok kısa sürede evlilik kararı alan Merve Boluğur bugün Fuat Paşa Yalısı'nda dünyaevine girecek. Düğün öncesi erken saatte hazırlıklara başlayan 34 yaşındaki oyuncu sosyal medya hesabında gelinlikli ilk fotoğrafını paylaştı. Jet hızıyla evlenen Merve Boluğur'un nişan töreni ve kına gecesi yapmaması ise dikkat çekti.

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan 34 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur 'kocam' ve 'jelibonum' diye hitap ettiği DJ sevgilisi Mert Aydın'la bugün dünyaevine giriyor. 24 Ağustos 2015'te Adile Sultan Yalısı'nda görkemli bir törenle evlendiği şarkıcı Murat Dalkılıç'tan 2 yıl sonra boşanan Merve Boluğur yeniden gelin oluyor.

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem