İbrahim Tatlıses'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderme: "Al sana Togg"

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabı üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu. Yerli otomobil ile ilgili eleştirilerde bulunan Kılıçdaroğlu'a seslenen Tatlıses, "Hani yoktu, hani uyduruktu. Al sana Togg" dedi.

Bildiğiniz gibi Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ilk teslimatı gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yerli otomobilleriyle de ilk turunu attı.

İkinci Togg ise Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e teslim edildi.

TATLISES'TEN KILIÇDAROĞLU'NA GÖNDERME

AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan İbrahim Tatlıses'ten 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir gönderme geldi.

Daha önce yerli otomobil ile ilgili "Otomobil üreteceğiz diyorlar. Nerede kaldı bu? Otomobil üretiyoruz dediler. Nerede? Milleti kandırmak için, Türkiye otomobil üretir. Otomobil üretmek artık sıradan bir olay. Mesele nedir? Ürettiğin otomobili kime satacaksın?" sözlerini kullanan Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Tatlıses şu sözleri kullandı:

"Hanı TOGG diye bir araba yoktu imal edilmiyordu AL işte BAL gibi de var hatta ben bile bir TOGG’a yazılmıştım bunun yalanı dolanı nerde AL işte Sayın Başkan ve eşi Hanımefendi binmiş turluyorlar, hani yoktu hani uyduruktu AL sana TOGG kazasız belasız."

'GAZİANTEPSPOR ÇOK İYİ, KESİN KÜME DÜŞER!' Deprem bölgesinde hava nasıl olacak? Şeriat ile ilgili paylaşımı olay olan Feyza Altun’a 9 ay hapis cezası
Sonraki Haber