İbrahim Tatlıses'ten flaş evlilik açıklaması! Mehmet Ali Erbil'e şart koydu

71 yaşındaki ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, önceki akşam sahne aldığı bir mekanda yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Tatlıses özel hayatıyla ilgili bir bomba patlatırken yakın dostu Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile yaşadığı ilişki hakkında da dikkat çeken açıklamalar yaptı.

71 yaşındaki şarkıcı İbrahim Tatlıses, sahne aldığı bir mekanda bombayı patlattı. Tatlıses, ''Her an bir sürpriz yaparak nikah masasına oturabilirim.'' diyerek magazin gündemine bomba gibi düştü.

MEHMET ALİ ERBİL'E YASAK KOYDU: BENDEN ÖNCE EVLENEMEZSİN

Tatlıses, yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil’in kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan (26) ile ilişkisi hakkında da dikkat çeken ifadeler kullandı. Tatlıses, Mehmet Ali Erbil'in ilişkisi hakkında ''Kız ona iyi bakıyormuş. Mehmet Ali’ye ‘Bu saatten sonra kimseyi bulamayız. Ne yaparsan yap, bu kızı bırakma. Yapış dört elle’ dedim.''  ifadelerini kullandı. Tatlıses yakın dostu Erbil'e bir de şart koydu. 71 yaşındaki ünlü sanatçı ''Memo benden önce evlenme! Düğünü basarım.'' dedi.

Adıyaman’da konteyner içerisinde çürümeye başlayan bir ceset bulundu Gültan Kışanak Kocaeli cezaevinden çıktı Sokak köpekleri 8 yaşındaki çocuğa saldırdı
Sonraki Haber