İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses Bodrum'daki evini depremzedeler için açıyor

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından iş, spor ve sanat camiasından destekler gelmeye devam ediyor. İbrahim Tatlıses'in müzisyen kızı Dilan Çıtak Tatlıses de, Instagram hesabından paylaşım yaparak evlerinin kapılarını depremzedeler için açtıklarını duyurdu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından arama-kurtarma çalışmaları sürerken, deprem bölgesine yardımlar da sürüyor. Türkiye yaralarını sarmak için tek yürek oldu. Depremzedeler için yapılan yardım seferberliğine ünlü isimler de destek veriyor.

YAZLIĞINI 4 AİLE İÇİN HAZIRLIYOR

 İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla, Bodrum'daki evlerinin kapılarını depremzedeler için açtıklarını duyurdu. Çıtak yaptığı paylaşımda ''Evler yazlıktan kışlığa dönüşecek'' ifadelerini kullandı.

Çıtak deprem bölgesinde neden olmadığını da açıkladı: "Çocukluk arkadaşımın sağlık sebebi ile yurt dışındaydım, taburcu ettik dönüyoruz. Uzaktan elimizden geleni yapmaya çalıştık ama aklım bir orada bir burada delirmek üzereydim. Şu an dönüyoruz ve bugünden sonra sahada olacağım çok şükür Allah herkesten razı olsun güzel insanlarımız"

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber