İbrahim Tatlıses'in ''Evleniyorum'' çıkışının altından bambaşka bir şey çıktı!

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından 1 Nisan'da ''Seçimi kaybettim, evleniyorum'' şeklinde paylaşım yapan İbrahim Tatlıses, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Tatlıses, yeni yaptığı paylaşımda olayın iç yüzünü anlattı.

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından 1 Nisan'da ''Seçimi kaybettim, evleniyorum'' şeklinde paylaşım yapan İbrahim Tatlıses, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İbrahim Tatlıses o paylaşımının nedenini anlattı.

''ŞAKADAN DA HİÇ ANLAMIYORSUNUZ''

İbrahim Tatlıses, 1 Nisan'da yaptığı paylaşımda "Seçimi kaybettim ve evleniyorum. Duyduk duymayın demeyin. Tüm bekarlara selam olsun ben evleniyorum" dedi. Evlendiği söylentisiyle adından söz ettiren sanatçı, yeni paylaşımda şaka yaptığını belirterek şunları söyledi: "Arkadaşlar mesajı attığım tarih ne 1 ay ne Nisan... İkisinin toplamı ne oluyor? Nisan 1 ama ben hakikaten evlendim. İzmir'de kendime ev aldım. Yani evlendim şakadan da hiç anlamıyorsunuz ya. İbrahim Tatlıses evlenirse iki satırla mı geçiştirir?"

Ülke felaketi yaşıyor... 150 ölü, 112 kayıp var! Üç sivil ile bir komiser daha gözaltına alındı! Sağanak yağış geliyor...
Sonraki Haber