İbrahim Tatlıses yasak tanımıyor! Gülçin Karakaya ve ailesini kebapçıya götürdü! İşte o görüntüler

İbrahim Tatlıses kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile nikah masasına oturduğu iddiası magazin gündeminin en çok konuşulan konusu olmuştu. Tatlıses, sevgilisi ve ailesiyle birlikte Tatlıses Kebap’ta yemek yedi.

This browser does not support the video element.

İbrahim Tatlıses'in kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiği yönündeki itirafı programına damga vurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen haber sonrası ayrıntılar herkesi şaşırttı. İbrahim Tatlıses'in programına konuk olan Ebru Yaşar'ın "Sen nikâhlanmışsın" sözlerinin ardından yanından ayırmadığı sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini itiraf eden İbrahim Tatlıses geri adım atmıştı.

Programında "Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim" diyen İbrahim Tatlıses yaptığı son açıklama ile şaşkınlık yarattı. Son olarak sevgilisi Gülçin Karakaya ve ailesini Tatlıses Kebap'ta ağırlayan Tatlıses, iddiaları boşa çıkarmamış oldu.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!