İbrahim Tatlıses, torununa dava açmıştı! Ahmet Tatlıses sessizliğini bozdu

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde Adalet Sara'dan dünyaya gelen oğlu Ahmet Tatlıses'in oğlu Mert'e 6 yıldır evini işgal ettiği gerekçesiyle dava açmıştı. Mahkeme, ünlü sanatçıyı haklı bulmuştu. Ahmet Tatlıses konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde Adalet Sara'dan dünyaya gelen oğlu Ahmet Tatlıses'in oğlu Mert'e 6 yıldır evini işgal ettiği gerekçesiyle dava açmıştı. Mahkeme, ünlü sanatçıyı haklı bulmuştu.

İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi "Benim evim varken ben evimi kızıma veremiyorum. Böyle bir şey olabilir mi? Şimdi vereceğim ama... Babası ev tutmayacak mı? Göreyim bakayım nasıl baba! Torunumla aramda bir sorun yok ama bu saatten sonra olabilir. Ben onlara sahip çıktım. O babalığı öğrenecek önce. Benim çocuğum kiradayken onun çocuğuna ev veremem. Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" ifadelerini kullanmıştı.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu