İBB'den Ayasofya'da teravih zamanı vur patlasın çal oynasın eğlence!

31 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından İBB'nin skandalı sosyal medyayı salladı. Ayasofya'da teravih zamanında vur patlasın çal oynasın eğlence görüntülerine tepki yağdı.

This browser does not support the video element.

31 Mart yerel seçimler sona ererken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı orkestranın Ayasofya'da teravih namazı sırasında eğlence düzenlediği video ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Ayasofya'da teravih namazı saatinde yüksek sesli müzik eşliğinde dans eden ve eğlenen bir grup insan görülüyor.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından İBB'ye yönelik yoğun tepkiler yükseldi. Birçok kullanıcı, Ayasofya'nın cami olarak ibadete açılmasının ardından kutsal bir mekan haline geldiğine ve bu tür eğlenceli etkinliklere uygun olmadığına dikkat çekti.

İETT otobüsü boşluğa düştü! Yolcular panikle dışarı fırladı... Madde bağımlısı adam sokak ortasında dehşet saçtı! Polis minibüsünde 'Ölürüm Türkiyem' şarkısı dinletildi Terastan düştü cama tutundu! O anları anlattı... Bursa'da fabrika yangını! Pink Martini konserinde Ekrem İmamoğlu sürprizi