İBB’de özel teftiş! ‘PKK’yla bağlantılı DİAYDER ile İBB Başkanı toplantı yapmış kadro sözü verilmiş'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, PKK'nın sözde 'Diyanet İşleri Başkanı' ile İBB'nin ilişkisini, İBB'nin yüzlerce yardım kartının PKK'lı teröristlerin ailelerine dağıtılmasını, İBB Sözcüsü Murat Ongun'un Ekrem İmamoğlu açıklamasını ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanlarının telefonlarının dinlendiği iddiasını masaya yatırdı.

"TEVFİK GÖKSU'YA YAPTIKLARININ AYNISINI BANA YAPMAYA ÇALIŞIYOR, BENİM HAKKIMDA OPERASYONLAR YÖNETMEYE KALKIYOR"

Nedim Şener, "PKK'lı DİAYDER, İBB Başkanı ve CHP'liler ile toplantı yapıyor, kadro sözleri veriliyor. Ongun sizi aptal yerine koydu, tek kelime etmediniz. Şimdi bu adam bana ders vermeye kalkıyor. Ondan önce bazı hesapları harekete geçirdi, hissettim bir şey geliyor. Tevfik Göksu'ya yaptıklarının aynısını bana yapmaya çalışıyor.  Ben seni bilirim, benim hakkımda operasyonlar yönetmeye kalkıyor. Biraz ayağını denk al.

"DERNEK BAŞKANI ÜZERİNDEN BELEDİYEYE ELEMAN SOKMUŞLAR, ZİNCİR O KADAR BASİT Kİ"

İBB çevresinde FETÖ'cü ve bunlara benzer tipler sosyal medya ağı oluşturmuşlar, linç ettiriyorlar. Bu ekibin başında kimin olduğu biliniyor. 'Gelin, alın' dediğiniz teröristler alınmış İmamoğlu'nun haberi yok. İSPARK kadrosuna kaydettiğiniz PKK'lıları almışlar, haberiniz bile yok. ‘Öcalan’a özgürlük’ kampanyası yapan DİAYDER, İBB Başkanı ve CHP’lilerle toplantılar yapıyor, bunlara kadro sözü veriliyor. Dernek başkanı üzerinden belediyeye eleman sokmuşlar. Zincir o kadar basit ki.

"DİAYDER İBB'DE İŞE SOKULANLARIN MAAŞLARINDAN YAPILAN KESİNTİYİ PKK'LILARIN AİLELERİNE GÖNDERİYOR"

CHP'den en çok ihaleyi alan milletvekili, bu yardım kartlarının PKK ailelerine ulaşmasına aracı oldu. Ongun'un açıklaması için; çünkü dibine kadar biliyorlar, işin içindeler, işin sonu nereye gelir diye simülasyon yapıyorlar. Biz bir halt ettik, bize sahip çıkın diyorlar. Bu dernek İBB’de işe sokulanların maaşlarından yapılan kesintiyi PKK’lıların ailelerine gönderiyor.  Bunu siyasi manevralarla çevireceğinizi sanıyorsunuz ama işin ciddi boyutları var. Bunlar henüz görülenleri. İmamoğlu'na ve CHP'ye laf gelir diye polis katleden teröristleri, PKK artıklarını savunan gazeteci tipleri çıktı. Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanlarının telefonlarının dinlediği iddiası da tamamen dikkat dağıtmak. Kılıçdaroğlu tüm belediye başkanlarının dinlendiğini düşünüyor ama bunu manşet olarak vermiyor. Çok ilginç. Bunu İçişleri ve Adalet Bakanlığı'na soracağım, Kılıçdaroğlu'nun bir yalanını daha ortaya çıkaracağım. PKK'nın suçlarını CHP'ye ve Atatürkçülere savunduracaklar, Demirtaş'ın suçunu kendi tiyatrosuyla alıştıracaklar." sözlerini kullandı.

"OLAY PKK MESELESİ DEĞİL, YASA DIŞI SOL ÖRGÜTLERDEN SIZAN GRUPLARA KARŞI DA KORUYUCU BİR TEDBİR OLABİLİR"

Mete Yarar, "Yanlış yere çarptılar. Şener okumadan konuşmaz, teyit etmeden yazmaz. Alınan personel görev kaydırmalarıyla normalde bulunmamaları gereken yere atanmışlar. Sadece İBB için söylemiyorum, son dönemde duyduğum önemli şeylerden biri. 657'ye tabi olduğumuzda ilk defa memur ataması yapılıyorsa arşiv taraması yapılır, adli sicil kaydından farklıdır. Bazıları için ise ekstra güvenlik soruşturması yapılır. Arşiv taraması gereken durumlarda 657'ye memur alamadıkları için başka yerlerde belediye iştirakine alınmış kişiler görev kaydırmasıyla 657'ye tabi olan görevlerde çalıştırılmaya başlanmış. Bu ciddi bir problem. güvenlik anlamında büyük bir tehdit. Önemli yerler personel dairesidir. Olay yalnızca PKK meselesi değil, yasa dışı sol örgütlerden sızan gruplara karşı da koruyucu bir tedbir olabilir." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"