Hz. Muhammed'in bayraktarına dil uzattı!

CHP'nin genel merkez danışmanlarından Mücahit Avcı, AK Parti Gençlik Kolları'nın hazırladığı bir video üzerinden Hz. Muhammeddin bayraktarı olan, İslamın ilk şehitlerinden sahabe Mus'ab Bin Umeyr'e yönelik haddini aşan ithamlarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Mustafa Doğan İnal, Avcı hakkında hukuki sürecin başladığını belirtirken, Mücahit Birinci de Avcı'nın TCK 216'ya göre yargılanması gerektiğini söyledi. Sosyal medyada da #HaddiniBilMücahitAvcı etiketi altında Avcı'ya tepki yağdı

15 Temmuz'dan 4 ay sonra yaptığı "15 Temmuz'da evdeydim, iyi ki evdeymişim yoksa köprüde askere kemer,kılıç sallayan zibidilere saldırır, muhtemelen FETÖ'den yargılanırdım" paylaşım ile tepki çeken CHP Genel Merkezi danışmanlarından Mücahit Avcı sosyal medya hesabından yine büyük bir hadsizliğe imza attı. 

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!