Hülya Avşar'ın son görüntüsü şaşırttı! Çene estetiği yaptırdı

Yeni şarkıcı 'Anlatma'yı geçtiğimiz günlerde hayranlarıyla buluşturan Hülya Avşar önceki akşam Yeni Gazino'da sahne aldı. Konserden karelerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü sanatçının yüzündeki büyük değişim dikkat çekti. Çene hatları daha belirgin olan Hülya Avşar'ın jawline (çene hattı dolgusu) yaptırdığı iddia edildi.

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Hülya Avşar, önceki akşam İstanbullu hayranlarıyla buluştu. Her zaman olduğu gibi yine siyah bir elbiseyle sahneye çıkan Hülya Avşar sahne performansıyla tam not aldı. Derin sırt dekolteli siyah şık bir elbise giyen Avşar, yüzündeki belirgin değişimle dikkat çekti.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!