Hülya Avşar'dan Yeşilçam'ın yıldızlarına dair olay açıklama!

Oyuncu Hülya Avşar her hafta ünlü bir ismi ağırladığı televizyon programında Türk sinemasının dört yapraklı yoncasıyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Türk sinemasına damga vuran Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik ve Filiz Akın’la ilgili bir itirafta bulunan Hülya Avşar ne kadar vefalı ve duyarlı bir isim olduğunu gösterdi.

Bir televizyon kanalında yayınlanan programında ‘Dört yapraklı yonca’ya hayran olduğunu söyleyen Avşar; “İzin versinler, onların evine temizliğe giderim” şeklinde bir açıklamada bulundu.

HÜLYA AVŞAR SHOW

Star TV'de cuma gecesi ekrana gelecek olan Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne bu hafta şarkıcı Bengü konuk oldu.

Programın çekimi öncesi kuliste Bengü ile stüdyoya yürüyen Hülya Avşar, konuklarının kendisinden neden korktuklarına bir anlam veremediğini söyledi. Avşar Kızı, "Benden niye korkuyorlar, anlamadım?" dedi.

Bengü ile pek fazla bir samimiyetinin olmadığını söyleyen Hülya Avşar, program sonrasında samimiyetlerinin artacağını söyledi.

Rekabet Kurulu'ndan Facebook'un sahibi META'ya dev ceza Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... İşte 31 Mart'taki yerel seçimlerin kesin sonuçları
Sonraki Haber