Hülya Avşar kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Estetik yaptırdı mı?

Hülya Avşar kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Estetik yaptırdı mı? Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Hülya Avşar'ın hayatını sizler için araştırdık. Hülya Avşar kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Estetik yaptırdı mı?

Hülya Avşar kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Estetik yaptırdı mı? Ünlü sanatçı Hülya Avşar İbo Show'a konuk oluyor. Sizler için güzel sanatçının hayatını araştırdık. 

Hülya Avşar kimdir? 

Emral ve Celal  Avşar'ın ilk çocuğu olarak Edremit'ye dünyaya geldi. Ailesi tarafından Kürtçe "malakan curri" diye çağrılırdı. Bu söz "sarışın" anlamına gelmektedir. Anne tarafından Balıkesirli olan Avşar'ın baba tarafı Hasköy, Ardahanlıdır. Hülya Avşar, Avşar-Pirebat Kürt aşiretine mensuptur. Babası Celal Kürt ve annesi Emral ise Türk kökenli bir aileye mensuptur.  Anne tarafı Yörük ve Girit göçmeni, baba tarafı ise Kayseri-Pınarbaşı'ndan Kars-Ardahan'a göç eden Kürtleşmiş bir Türkmen aşiretidir.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor