Hülya Avşar eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile fotoğrafını kalp emojisiyle yayınladı

1997 yılında nikah masasına oturduğu Kaya Çilingiroğlu'yla sekiz yıl evli kaldıktan sonra 2005 yılında boşanan Hülya Avşar, eski eşiyle görüşmeye devam ediyor. 24 yaşında Zehra Çilingiroğlu adında bir kız çocukları olan çift yeniden bir araya geldi. Dostça ayrılan ve arkadaşlıkları devam eden Kaya Çiliroğlu ile Hülya Avşar hafta sonunu birlikte geçirdi. Eski eşiyle olan karesini Instagram'dan paylaşan Hülya Avşar'ın fotoğrafın altına kalp emojisi koyması ise dikkatlerden kaçmadı.

Yıllar önce ayrılan Hülya Avşar - Kaya Çilingiroğlu her fırsatta görüşmeye devam ediyor. Hafta sonunu birlikte geçiren çiftten Hülya Avşar, eski eşiyle olan karelerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Avşar'ın paylaşımına kalp emojisi koyması ise dikkatlerden kaçmadı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı