Hulusi Akar, 15 Temmuz gecesi yaşananları anlattı

15 Temmuz 2016'da FETÖ'cü hainlerin darbe girişimi sırasında yaşadıklarını anlatan dönemin Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar, alnına silah dayadıklarında "Sık ulan şerefsiz" diye yanıt verdiğini açıkladı.

This browser does not support the video element.

Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının 15 Temmuz 2016 yılında kalkıştığı hain darbe girişiminin üzerinden tam 7 yıl geçti.

Dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, o gece yaşadıklarını Fatih Çekirge'ye anlattı.

Akar, "O gece size silah çekilmişti. Nasıl bir ruh halidir bu? Emrinizdeki subay size silah çekiyor. O an ne hissettiniz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Evet o gece unutamadığım olaylardan biri de alnıma silah dayanmasıydı. Silahı dayayan hain sürekli olarak “Oturun, sakin olun yoksa sıkarım” diye tehdit ediyordu. Daha o anda “Sık ulan sık şerefsiz” diye bağırdım."

SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI! Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar