Hücre arkadaşını pişirip yemeye çalıştı!

Bu dünyada bir katilden daha korkutucu bir şey varsa o da sizi yiyecek olan katillerdir. Aramızda bulunmalarına rağmen izlerini belli etmeyen yamyam katillerin en ünlülerini sizler için derledik...

Peter Bryan

Peter Bryan'ın hikayesi esas olarak, çalıştığı dükkanın sahipleri tarafından hırsızlık yaptığı gerekçesiyle kovulmasının ardından başlıyor. Bryan ilk olarak patronlarının 20 yaşındaki kızını bir çekiçle öldüresiye dövüyor ve ardından balkondan atlayarak intihara teşebbüs ediyor. Bu olaydan sonra akli dengesinin yerinde olmadığına karar verilir ve 1993 yılında yüksek güvenlikli bir akıl hastanesine yatırılır.

9 yıl sonra "tedavisini tamamlayarak" hastaneden ayrılır ve aynı gece Brian Cherry isimli 43 yaşındaki adamın dairesine giderek adamı çekiçle döver, testere ve birkaç bıçak yardımıyla adamın kollarını ve bir bacağını keser. Polis olay yerine vardığında ocağın üzerinde bir tava ve içinde adamın beynini bulur.  

Bryan yapılan sorgulamada adamın beynini margarinle kızarttığını ve yediğini kabul eder ve tadının çok güzel olduğunu da ekler. Aynı zamanda Cherry'nin kolları ve bacaklarından da bir parça yediğini ve tadının aynı tavuk gibi olduğunu söyler. Bunun üzerine tutuklanan Bryan, tekrar akıl hastanesine yerleştirilir ve 2004 yılında burada da hastalardan birini öldürür. Daha sonra itiraf ettiğine göre onu da yemek istemiştir ancak pişirmek için yeterli vakit bulamamıştır.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları