Hücre arkadaşını pişirip yemeye çalıştı!

Omaima Nelson

Omaima Nelson, Mısır'da doğmuş ve manken olma hayaliyle ABD'ye göç etmiş bir kadındır. 1991 yılında 56 yaşındaki William Nelson ile tanışır ve çift iki ay sonra evlenirler. Ancak evliliklerinde mutluluğu yakalayamazlar ve Omaima bir süre sonra eşini, kendisini dövmek ve tecavüz etmekle suçlar. Evliliklerinin üzerinden henüz üç hafta geçmişken Omaima zulme dayanamayarak eşini öldürür ve kanıtı ortadan kaldırmak için cesedi yemeye karar verir.

Omaima, eşinin bedenini önce parçalara ayırır, ellerini ve kafasını haşlar, ardından da kaburga kemiklerini pişirerek barbekü sosuyla birlikte mideye indirir. Geriye kalan vücut parçalarını ortadan kaldırmak için bir arkadaşından yardım istemesi üzerine polis olaydan haberdar olur ve Omaima yakalandıktan sonra mahkeme tarafından ömür boyu hapse mahkum edilir.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!