Hollywood'un Altın Çağı'na damga vuran Marsha Hunt hayatını kaybetti

Hollywood'un 1930 ve 1940'ların Altın Çağı'ndan hayatta kalan son oyunculardan biri olan Marsha Hunt hayatını kaybetti. 104 yaşında hayata gözlerini yuman Hunt, McCarthy dönemndei kara listeye alınması nedeniyle bir süreliğine kesintiye uğrayan kariyeri boyunca Laurence Olivier'den Andy Griffith'e kadar uzanan çok sayıda oyuncuyla kamera karşısına geçmişti.

Pride and Prejudice, Born to the West, Kid Glove Killer ve The Happy Time gibi filmlerdeki rolleriyle tanınan Marsha Hunt'tan acı haber geldi. Kariyeri boyunca 100'den fazla film ve televizyon dizisinde rol alan Amerikalı tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Marsha Hunt 104 yaşında hayata veda etti.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma"