Hollywood yıldızı Treat Williams motosiklet kazasında hayatını kaybetti!

"Bir Zamanlar Amerika" ve "127 Saat" gibi filmlerle tanıdığımız ünlü oyuncu Treat Williams, geçirdiği motosiklet kazası sonrası 71 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Hollywood üzücü bir haber ile sarsıldı. Ünlü oyuncu Treat Williams, bir kaza sonucu 71 yaşında hayatını kaybetti.

"Everwood" dizisiyle tanınan Williams, dün motosiklet kazası geçirerek hayatını gözlerini yumdu.

Williams'ın menajeri Barry McPherson, dün yaptığı açıklamada, "Bugün öğleden sonra vefat etti. Bir araç, motosikletine çarptı. Bu haber beni derinden sarsıyor. O, dünyanın en iyi insanıydı ve çok yetenekliydi" dedi.

McPherson ayrıca, "O, oyuncuların ve yönetmenlerin hocasıydı. Hollywood'un kalbinde 1970'lerden beri yer alıyordu. Bu yılki performansından gurur duyuyordu ve dengeli bir kariyere sahipti" şeklinde konuştu. Treat Williams'ın kaybı, sinema dünyasında büyük bir şok yarattı ve hayranları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Williams, Broadway müzikalinden uyarlanan 1979 yapımı Hair filmindeki George Berger rolüyle şöhret kazandı. Ünlü aktör, aralarında Kentin Prensi (1981), Bir Zamanlar Amerika (1984) ve 127 Saat'in (2010) de bulunduğu pek çok filmde rol aldı.

Erden Timur'dan adaylık açıklaması Trump, Filistin'e destek veren öğrencilere saldırıyı övdü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel bir araya geldi
Sonraki Haber