Hizbullah suikast iddialarını doğruladı! Hizbullah'ın üç sorumlusu öldürüldü!

İsrail, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'ın sorumlularından olan Baz, Şahhuri ile Fadlallah'ın suikast saldırısıyla öldürüldüğünü duyurdu.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Lübnan'ın güneyindeki Nebatiye vilayetine bağlı Bint el-Cubeyl'de Hizbullah'ın askeri kanadı Rıdvan Gücü'nün kıyı kesimindeki füze saldırılarından sorumlu biriminin sorumlusu Muhammed Hüseyin Mustafa Şahhuri'nin İHA ile düzenlenen saldırıda öldürüldüğü duyuruldu.

Açıklamada, Şahhuri'nin, Lübnan'dan İsrail'e yönelik düzenlenen çok sayıda füze saldırısının planlayıcısı ve uygulayıcısı olduğu ifade edildi. Ayrıca, Hizbullah'ın füze saldırılarından görev aldığı iddia edilen Mahmud İbrahim Fadlallah ve İsmail Yusuf Baz'ın da öldürüldüğü aktarıldı.

HİZBULLAH ÖLDÜRÜLDÜKLERİNİ DOĞRULADI

Hizbullah'tan yapılan açıklamada da 3 ismin Lübnan'ın güneyinde öldürüldüğü doğrulandı.

Böylece, İsrail ordusu ile 8 Ekim 2023'ten beri sınır hattında yaşanan çatışmalarda ölen Hizbullah mensubu sayısı 277'ye yükseldi.

Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesinin saati ve yeri belli oldu Diyarbakır'da kan donduran olay! Lise öğrencisi, müdürü bıçakladı! Merkez’den faiz oranlarıyla ilgili kritik açıklama geldi
Sonraki Haber