Hindistan mutasyonu Türkiye'de! Uzmanlar uyardı: Çok daha tehlikeli!

Sağlık sisteminin çökme noktasına geldiği ve ölülerin toplu olarak yakıldığı Hindistan'da mutasyona uğrayan koronavirüs dünya geneline yayılmaya devam ediyor. Son olarak İstanbul'da 5 kişide görülen Hindistan mutasyonu Türkiye genelinde de paniğe neden oldu. Uzmanlar Hindistan mutasyonunun diğer mutant virüslerden çok daha hızlı bulaştığını belirtti.

 Hindistan'da mutasyona uğrayan virüs tüm dünyada büyük korkuya sebep oluyor. Son olarak Hindistan mutasyonu Türkiye'de 5 kişide görüldü. Konuyla ilgili olarak CNN Türk canlı yayınına bağlanan Prof. Dr. Derya Unutmaz bu varyan virüsün daha bulaşıcı olduğunu belirterek, "Hindistan varyantı denen aslında bazı mutasyonların birleşik hali. Güney Afrika'da görülen mutasyon var. Virüsü daha bulaşıcı yapan bir mutasyon var. Bu varyant virüsün daha bulaşıcı olduğu anlaşıyor. Ancak İngiltere ve Brezilya'daki varyanttan daha tehlikeli olduğuna dair bir veri yok." dedi.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek