Hidayet Türkoğlu görevinden istifa mı etti?

Hidayet Türkoğlu görevinden istifa mı etti sorusu Twitter’da gündem oldu. Bazı yerlerde yayınlanan Hidayet Türkoğlu saraydaki odasını boşalttı haberleri merak ediliyor. Sizler için araştırdık Hidayet Türkoğlu görevinden istifa mı etti detayları ile haberimizde.

Hidayet Türkoğlu görevinden istifa ettiği haberleri ile gündem oldu. Sosyal medya’da çok konuşulmaya başlanan bu istifa haberinin aslı merak ediliyor. Ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu TBF Başkanlığından çekildiği haberlerine karşı sosyal medyadan açıklamada bulunmak zorunda kaldı.

TBF Başkanlığı yapan ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı Danışmanlığı görevini üstlenen Hidayet Türkoğlu görevinden zorla geri çekildi haberleri nedeni ile sosyal medya hesabı Twitter’dan konu ile ilgili açıklama yaptı.

Hidayet Türkoğlu görevinden istifa etti mi?

TBF Başkanı, Cumhurbaşkanı Danışmanı ve eski NBA oyuncusu yurt dışında bulunan hesaplarındaki para iddiası ile görevinden geri çekilmeye zorlandığı ve çekildiği iddialarını yalanlayarak cevap vermiştir. Görevinin hala başında olduğunu bildiren Hidayet Türkoğlu bu tarz haberlere inanılmamasını söyledi.

TÜRK-İŞ'ten iş verenlere çağrı Avrupa’da Türkler Dornbirn Kültür Fuarı’nda buluşuyor Murat Bakan'ın İstanbul'da ele geçirilen silahlarla ilgili iddiası!
Sonraki Haber