Herkes Koç Holding'in bu mesajını konuşuyor / VİDEO

Koç Holding'in, Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 78. yıl dönümü nedeniyle yayınladığı 10 Kasım video mesajı, sosyal medyada en çok konuşulan başlıklar arasına girdi.

10 Kasım reklamı "Bazı borçlar vardır, ödeyemezsin" cümlesiyle başlıyor. Ardından başlayan siren sesiyle birlikte Türkiye'nin dört bir yanından, çeşitli ekonomik sınıflardan ve meslekten insanlar saygı duruşunda bulunuyor.

10 Kasım'a dakikalar kala yayınlanan Koç Holding 10 Kasım 2016 reklamı, özellikle sosyal medyada büyük ses getirdi ve çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. Başta Twitter olmak üzere Facebook, Youtube gibi mecralarda paylaşılan reklam filmine #SanaBorçluyuz etiketiyle çok sayıda olumlu yorum yapılıyor.

"OLMASAYDIN OLMAZDIK" ve "İZİN SİLİNMEZ"

Koç Holding 4 yıl önce yine 10 Kasım'daki "Olmasaydın olmazdık" videosu ile çok ses getirmişti. Geçtiğimiz yılki video mesajında ise "İzin silinmez" sloganı kullanılmıştı.

İŞTE KOÇ HOLDİNG'İN BU YILKİ 10 KASIM MESAJI

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Kasko fiyatları düşüyor Banyonuzda Konfor ve Stil Reuters: İsrail polisini bıçaklayan Türk vatandaşı öldürüldü!
Sonraki Haber