Her yıl 600 bin insanı öldüren hastalık kayboldu

Kovid-19 salgını her yıl 1 milyar insanı etkileyen, en az 2-3 milyonunun ağır geçirdiği ve yaklaşık 600 bininin ölümüne sebep olan mevsimsel gribin sonunu mu getirdi? Tüm dünyada uzmanlar şimdi bu sorunun cevabını arıyor. Bilindiği gibi, Kovid-19 salgınında uzmanlar kış mevsimiyle birlikte gribe yakalanılmaması konusunda ciddi uyarılar da bulunuyordu. Ancak mevsimsel grip vakaları neredeyse yok olma derecesinde azaldı. Şimdi uzmanlar DSÖ'nün 'fenomen' olarak nitelediği gelişmeye cevap arıyor.

Kovid-19 salgınında mevsimsel grip vakaları rekor derecede azaldı. Kuzey Yarımküre'de her yıl bu mevsimde milyonlarca kişiyi yatağa düşüren hastalık fiilen ortadan kalkmış durumda.

UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!