Her şey yüzüğün kaybolmasıyla başladı!

Kahramanmaraş'ta vatandaşlar, kaybolan bir yüzüğü ararken akarsu üzerindeki çardak yıkıldı. Olaya tepki gösteren işletme sahipleriyle vatandaşlar arasında çıkan taşlı, sopalı ve satırlı kavgada 1'i çocuk 12 kişi yaralanarak hastanelik oldu.

Kurban Bayramı tatilini geçirmek için Avustralya’dan Kahramanmaraş’a gelen Özkan K., ailesi ve yakınlarıyla birlikte merkez Onikişubat ilçesi Suçatı Mahallesi'ndeki Fırnız Çayı'na pikniğe gitti. Gurbetçi aile buradaki bir işletmeden çardak kiraladı. Bir süre oturduktan sonra misafirlerden birinin yüzüğü suya düştü. Suya düşen yüzüğün aranması sırasında ağırlığa dayanamayan çardağın çökmesi üzerine gurbetçi aile ile işletme sahipleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın taşlı, sopalı ve satırlı kavgaya dönüşmesi sonucu 1'i çocuk 12 kişi yaralandı. Yaralılar Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın...