Her derde deva: Muz çiçeği

Muzun faydalarını bilmeyen yok. Ancak muz çiçeğinin sağlık açısından inanılmaz faydalar sağladığını ve neredeyse her derde deva olduğunu kaçımız biliyor? Yapılan araştırmalara göre muz çiçeğinin içerisinde yer alan tomurcuklar doğal ilaç etkisi gösteriyor. İşte muz çiçeğinin her derde deva özellikleri...

Muz çiçeği muz demetinin sonunda bulunan, koyu mor renkte bir çiçektir. İç kısmında ise muz meyvesi oluşturacak küçük tomurcuklar bulunur.  

Milliyet'in haberine göre, muz çiçeği içerisinde bulunan doğal mineraller sayesinde ilaç eski zamanlarda ilaç olarak kullanılırmış. Peki neye iyi gelir muz çiçeği, ne gibi hastalıklara şifa olur? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde derledik.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek?