Hemşirelerin görüntüleri tepki topladı!

İngiltere’de hemşire olduğu düşünülen iki hastane çalışanı kadının görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yayılarak ülkenin en çok konuşulan konularından biri oldu.

This browser does not support the video element.

Görüntüler, bir hastane restoranı gibi görünen yerde birbirleriyle kavga eden kadınların sosyal mesafeyi nasıl hiçe saydıklarını gösteriyor. Hafta sonu Londra'daki bir hastanede çekildiği iddia edilen videonun başlangıcında, çalışanların birbiriyle laf dalaşına girdikleri, mavi önlük giyen ve maskesini indiren kadınlardan biri parmağını göstererek diğerine bağırıyor.

HIZLA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

İşçilerden birinin diğerine vurmasıyla karşısındaki meslektaşı da karşı verdi ve etraftakilerin şaşkın bakışları içerisinde kavgaya tutuştular. Çevredekiler ise, kavgayı ayırmak yerine telefonlarına sarılarak olay anını videoya aldılar.

Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı...