Hem tatile hem aynı eve çıkacaklar!

2 ayı aşkın süredir flört eden komedyen Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin birlikte eve çıkacağı iddia edildi. Yakın zamanda yapacakları tatil ile birlikte yaşamak için birbirlerini test etme şansı bulacak olan ünlü çift iddiaları cevapsız bıraktı.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin ilişkileri, geçtiğimiz ay güzel sunucunun ünlü komedyenin evinden çıkarken görüntülenmesiyle belgelenmişti. Kameraların karşısına artık birlikte çıkan ikiliden 46 yaşındaki Samyeli’nin ünlü komedyenin Levent'teki villasına taşınacağı iddia edildi. Cem Yılmaz ve sevgilisi Defne Samyeli’yle önceki akşam Etiler Da Mario restoranda baş başa yemek yedi. Birliktelikleriyle magazin gündemine oturan Defne Samyeli ile Cem Yılmaz'ın aynı evde yaşama kararı aldığı öne sürülmüştü. Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile önceki akşam Etiler’deydi. Yılmaz, muhabirlerin “Evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusunu “Bombayı patlatıyorum, boşanıyoruz” esprisiyle geçiştirmişti.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!