Hem aldattı hem dolandırdı! Burcu Binici - Tankurt Manas evliliğinde skandal iddialar

Şimdilerde atv ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Burcu Binici geçtiğimiz Eylül ayında kendisinden 6 yaş küçük olan rap müzisyeni Tankurt Manas'la evlenmişti. İkilinin henüz bir ay bile olmadan evliliklerini sonlandırma kararı aldığı öne sürülmüştü. Burcu Binici ve Tankurt Manas şimdi de ihanet iddiasıyla gündeme geldi. İşte detaylar..

36 yaşındaki oyuncu Burcu Binici ile kendisinden 6 yaş küçük olan rap müzisyeni Tankurt Manas geçtiğimiz Eylül ayında nikah masasına oturmuştu. Çift evliliklerinde henüz bir ayı doldurmadan ayrılık iddiasıyla gündeme gelmişti. Ünlü çift sosyal medyada birbirini takipten çıkmış ve birlikte çekilen tüm kareleri de silmişlerdi. Kısa süre önce hayatını birleştiren çiftle ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı