HDP'li vekile FETÖ'cü Hakan Şükür'den destek!

HDP Milletvekili Hüda Kaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı konuşmada Diyanet İşleri Başkanlığı’na saldırdı. HDP'li Kaya'ya destek ise ABD'ye firar eden FETÖ'nün futbol yapılanmasının kritik isimlerinden Hakan Şükür'den geldi.

HDP'li milletvekili Hüda Kaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Diyanet İşleri Başkanlığı'nı hedef aldı.

Kaya ''Diyanet İşleri bir Müslüman olarak beni temsil eden bir kurum değildir. Meşru değildir. Çocuklarımızın bile öğrettiği din derslerini aldırabilecek kadar güvene sahip değildir. Diyanet bizim adımıza ahkam kesemez. Diyanet kendi düşüncesini söylüyorsa barolarda düşüncelerini söyleme hakkına sahiptir. Tekçi bir durum yoktur. Mezhepçi Emevici düşünceyi bu toplumun İslam adına dayatma hakkına sahip değilsiniz" şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Tepki çeken açıklamaya destek ise ABD'ye firar eden Hakan Şükür'den geldi.

FETÖ firarisi Şükür, sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı;

"Diyanet neyi temsil ediyor, neleri temsil etmeli, kibar ve etkili bir şekilde ifade etmiş Sn. @HudaKaya777 'Diyanet hırsızlığa, tecavüze, çocuk istismarına ses çıkarsın."

Hemşire Selen Bilgin'in şüpheli ölümü: Doktor sevgili iddiası! Ali Koç'tan başkanlık başvurusu: İmzaları teslim etti! Meteoroloji'den deprem bölgesi hava tahmin raporu geldi!
Sonraki Haber