HDP'li vekil, Yunan politikacıdan beter! Kaya: Dilerim geçmiş olmasın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Covid-19'a yakalandığını duyurmasının ardınan Yunanistan lideri dahil birçok ülke lideri ve siyasetçiden geçmiş olsun mesajı gelmiş; HDP'nin geçmiş olsun dilememesi dikkat çekmişti. HDP'li Hüda Kaya'dan Covid-19'a yakalanan Başkan Erdoğan için iğrenç paylaşım ise gecikmedi: 'Dilerim geçmiş olmasın!' Yunanistan'dan beter olan HDP'li Kaya, gelen tepkilerin ardından insanlık dışı paylaşımını silmek zorunda kaldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla, kendisinin ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Bu süreçte Türkiye'den gelen bazı tepkiler; Yunanistan'ın insanlık seviyesinden daha aşağıda olanların aramızda olduklarını gösterdi. 

HDP, YUNANİSTAN KADAR BİLE İNSAN OLAMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamasından sonra tüm siyasi partiler ve parti liderleri ile siyasiler art arda geçmiş olsun paylaşımlarında bulundu. Yunanistan dahil dünyanın birçok ülkesinden geçmiş olsun mesajları yağdı.

HDP'nin geçmiş olsun mesajı yayınlamaması ise tepkilerin hedefinde yer almıştı.

HDP'Lİ HÜDA KAYA'DAN İNSANLIK DIŞI PAYLAŞIM: DİLERİM GEÇMİŞ OLMASIN

Bugün konuyla ilgili olarak HDP tarafından bir skandala daha imza atıldı. HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dilerim geçmiş olmasın" ifadelerine yer verdi.

ALPAY ÖZALAN'DAN HÜDA KAYA'NIN SKANDAL PAYLAŞIMINA TEPKİ

Başkan Erdoğan ve eşine yönelik yapılan bu insanlık dışı paylaşım taraflı tarafsız herkesin tepkisini çekti. Kaya'ya yanıt ise AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan geldi.

"DUANIZ KABUL OLSA BAŞKA BİR ŞEY YAĞARDI"

Özalan, Kaya için yaptığı paylaşımda, "HDP'de yönetici olmanın 2 şartı var. Türkiye düşmanı olmak ve insanlıktan nasibini almamış olmak. Hüda Kaya denilen kendini bilmez de bu 2 şartı sağlıyor. Haberiniz olsun, SİHA'lar Kandil'e çok güzel şeyler yağdırıyor. Duanız kabul olsa, başka bir şey yağardı." ifadelerine yer verdi.

HDP'Lİ KAYA TEPKİLERİN ARDINDAN İĞRENÇ PAYLAŞIMINI SİLMEK ZORUNDA KALDI

Öte yandan Kaya yaptığı paylaşımı kısa sürede silmek zorunda kaldı. Tepkiler üzerine geri adım atan Kaya, "Değer verdiğim insanların hatırına twitimi sildim. Hepimiz iyilik ve barış ile kuşanalım." dedi.

Oyuncu Birce Akalay'dan Cannes pozu! Büyüledi... 18 Mayıs 2024 at yarışı koşu saatleri belli oldu! İşte koşu programı 17 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber