HDP'li vekil Feleknas Uca, teröristlere operasyon düzenleyen Türkiye'yi soykırımla suçladı

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kış Kartalı Hava Harekatı ile Irak ve Suriye Kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından üs olarak kullanılan bölgelere operasyon düzenledi. HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca, Teröristlere göz açtırmayan Türkiye'yi 'soykırımla' suçladı ve AB ile NATO'ya çağrıda bulundu.

This browser does not support the video element.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak ve Suriye Kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından üs olarak kullanılan Derik, Sincar ve Karacak bölgelerindeki terör yuvalarına karşı Kış Kartalı Hava Harekatı düzenlemişti.

Terör örgütü PKK'nın hedef alındığı Kış Kartalı Harekatı sonrasında skandal bir açıklama yapan HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca, Türkiye'yi 'soykırım yapmakla' suçladı.

Türkiye'nin PKK'ya karşı yürüttüğü operasyonları 'Kürtlere karşı soykırım' olarak nitelendiren Uca, "Avrupa ne için var? NATO ne için var? Uluslararası güçler neye yarıyor?" dedi ve NATO ile Avrupa Birliği'ne çağrıda bulundu.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"