HDP'li Pervin Buldan: PKK ile ilişkimiz yok, olamaz

Nevşin Mengü'nün programına konuk olan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin terör örgütü PKK ilişkisine dair açıklamada bulundu. "Çok açık ve net olarak söylüyorum ki bizim PKK ile herhangi bir ilişkimiz, irtibatımız yoktur. Bu söz konusu da olamaz" ifadesini kullanan Buldan, parti binalarından çıkan PKK paçavraları sorulunca konuyu değiştirdi.

This browser does not support the video element.

Gara operasyonu esnasında PKK terör örgütü tarafından şehit edilen 13 vatandaşımız için, kaçırıldıkları dönemde “Biraz misafir edilecekler sonra bırakılacaklar” söyleminde bulunan HDP’li Pervin Buldan, Deutsche Welle’den Nevşin Mengü’nün sorularını yanıtladı.

"PKK İLE HERHANGİ BİR İLİŞKİMİZ YOK"

 HDP ile PKK arasındaki ilişkiye dair bir soruya yanıt veren Buldan, “Hiçbir bağ bulunmuyor” dedi. Buldan, “PKK ile herhangi bir diyaloğumuz bir irtibatımız yok. Bizim PKK ile herhangi bir ilişkimiz yok” ifadelerini kullandı.

İL BİNALARINDAKİ PKK PAÇAVRALARINI GEÇİŞTİRDİ

HDP’nin İstanbul Esenyurt binasından çıkan PKK paçavraları ve Öcalan posterlerinin hatırlatılması üzerine ise Buldan, “Konuşmaya gerek yok, bunlar yeni çekilmiş değildi” cevabını verdi.

PKK’yı kınamamalarına neden olarak ise “Bu bir şeyi çözmeyecek” ifadesini kullandı.

İşçi maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanından şok hareket Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında dans "Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi!