HDP'li Ayhan Bilgen'den Afrin tehdidi!

Afrin'deki PKK-YPG'li teröristler son günlerde sınırdaki ve İdlib'deki TSK mensuplarına yönelik saldırılar düzenliyordu. Bu saldırılara TSK da misliyle karşılık verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise dün yaptığı açıklamada Afrin operasyonunun 1 hafta içinde başlayacağı sinyalini verdi. Afrin'den tacizler ise sürerken HDP'li Ayhan Bilgen olası harekata karşı Twitter'dan alenen Türkiye'yi tehdit etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ'daki AK Parti kongresinde Afrin ile ilgili olarak "Bir araya toplayıp ordu kurduklarını sandıkları çapulcuları Allah’ın izniyle, bir haftayı bulmaz, nasıl darmadağın edeceğimizi görecekler" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım ise yapılan tacizleri hatırlatan bir konuşma yaptığı Aksaray'da "Afrin'deki terör hedefleri ülkemizi taciz ediyor. Ama şunu bilsinler ki; Türkiye'ye yapılan her türlü saldırı, misliyle karşılığını bulacaktır. " ifadesini kullandı.

Hisse ve tahvil zirvede Yabancının TL aşkı coştu Dolar yatay seyirde! İşte 17 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Süper Loto sonuçları 19 Mayıs 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber