HDP ve ortaklarının damarına damarına bastı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'deki bütçe görüşmelerinde HDP ve ortaklarının damarına damarına bastı. Soylu'yu susturmak için muhalefet vekilleri sıralara vursa da coşkusu karşısında bunu başaramadılar... İşte Soylu'nun bütçe görüşmelerine damga vuran o sözlerinden bazıları..

This browser does not support the video element.

"Ohhhh paralar PKK'ya gitmiyor, millete gidiyor ohhhhh ohhhhhhh!

Sizde azıcık haysiyet olsa PKK'nın öldürdüğü bu siviller için taziye yayınlarsanız. Haysiyetsizler, haysiyetsizler, haysiyetsizler.

PKK terör örgütü köylere gitti, kocalarını evden çıkarttı, kadınlara tecavüz etti. Alçaklar, alçaklar, beni konuşturmayın.

Merak etmeyin, bu yıl PKK'yı mağaralarda yalnız bırakmayacağız. Onlara bir sürprizimiz var. PKK'ya ecel terleri döktüreceğiz!

Teröriste 'terörist' diyoruz. İhbarcısına, destekçisine, İmralı'daki devrik terörist başına terörist diyoruz. Koltuğu için birbirini yiyen Selahattin Demirtaş'a da Karayılan'a da TERÖRİST diyoruz."

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi?