Hazine destekli EYT kredisinde detaylar belli oldu

Hazine destekli verilecek EYT kredisi ile ilgili Kredi Garanti Fonu (KGF) detayları paylaştı. Yapılan açıklamada, 50 milyar liralık kredi için “Paket dahilinde kullandırılacak olan kredi yalnızca 7438 Sayılı Kanun kapsamında emekli olacak personelin kıdem tazminatı için kullandırılacak. Bunun dışında herhangi bir nakit/nakit dışı amaç için kullanılamaz” denildi. İşte detaylar...

Hazine destekli verilecek EYT kredisine, Kredi Garanti Fonu (KGF) açıklık getirdi. KGF’nin internet sitesinde EYT kredisinin detaylarına yer verilirken; toplam 50 milyar liralık kredi için “Paket kapsamında kullandırılacak olan kredi yalnızca 7438 Sayılı Kanun kapsamında emekli olacak personelin kıdem tazminatı için kullandırılacaktır. Bunun dışında herhangi bir nakit/nakit dışı amaç için kullanılamaz” uyarısı yapıldı. Ayrıca kıdem tazminatı ödemelerinin kredi veren tarafından doğrudan emekli olacak çalışanların hesabına yatırılacağı kaydedildi.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu! Konut kredileri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi Hasan Kılıç'ın ölümü sonrası İsmailağa'da post kavgası 23 Nisan mesajları! Tarım Kredi'den nisan ayına özel çılgın indirimler! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emeklilere zam sinyali!