Hazal Kaya oğlunu sete götürdü! Böyle makyaj yaptırdı...

Ünlü oyuncu Hazal Kaya setlere geri döndü. Sete oğlu Fikret Ali'yi de götüren Kaya, makyaj yapılırken kucağundan bebeğinin olduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından payaşlaştı. Kaya'nın paylaşımına pek çok ünlü isimden övgü dolu yorum geldi.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan ile başrolleri paylaşacağı Benden Ne Olurfilminin çekimlerine başlandı.

"ÇALIŞAN ANNELER 4. SEZON"

Uzun bir aradan sonra sete çıkan Hazal Kaya, çekim için hazırlıklar yapılırken Instagram hesabından minik oğlu Fikret Ali’nin kucağında olduğu bir fotoğraf paylaştı. Kaya paylaşımına "Çalışan anneler 4. sezon" notunu düştü.

Henüz 9 aylık olan Fikret Ali’nin annesine makyaj yapıldığı sırada çekilen bu fotoğrafa annesine hayranlıkla baktığı anlar gözlerden kaçmadı.

ÜNLÜ İSİMLER YORUM YAĞDIRDI

Kaya'nın paylaşımı kısa sürede yüz binlerce beğeni ve yorum aldı. Çok sayıda ünlü isim ise paylaşıma övgü dolu yorumlar yaptı. Bizim Hikaye dizisinde birlikte rol aldığı Burak Deniz'le birlikte Aslı Enver, Şükran Ovalı, Songül Öden, Selin Şekerci gibi çok sayıda oyuncu fotoğrafa yorum yaptı.

Buruk: Fenerbahçe'yle hem puan farkını açtık hem de... İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara Emniyeti açıklaması! Gaziantep'te kazanan çıkmadı, puanlar paylaşıldı!
Sonraki Haber