Hayvancılık tesislerinde büyük yangın! Tonlarca yem küle döndü

Muğla’nın Milas İlçesi’nde bir hayvancılık tesisinde yangın çıktı. Yangının tonlarca saman ve ot yüklü depoyu tamamen sarması üzerine bölgeye itfaiyenin yanıs sıra su takviyesi sağlayan tankerler de sevk edildi. Gece yarısına kadar devam eden besihane yangınında tonlarca yem yandı. Yangında maddi hasarın çok büyük olduğu belirtildi.

This browser does not support the video element.

Muğla'nın ilçelerinden Milas'ta bulunan Yaşyer Mahallesi’nde Kılıç Tarım hayvancılık tesisinde yangın çıktı.

Akşam saatlerinde hayvancılık tesislerinde bulunan yem, saman ve ot deposundan dumanların yükseldiğini görenler bir yandan yangına müdahale edip diğer yandan da 112 Acil Yardım hattını arayarak yardım istedi.

Kısa sürede tüm depoyu saran alevleri söndürmek için Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri adeta zamanla yarıştı. Yangının tonlarca saman ve ot yüklü depoyu tamamen sarması üzerine bölgeye su takviyesi sağlayan tankerler de sevk edildi. Bir yandan alevlere su sıkılıp depodaki ot, saman ve yemler kurtarılmaya çalışırken, diğer yandan iş makineleri alevlerin arasından hayvan yemlerini kurtarmak için mücadele etti.

Gece yarılarına kadar yoğun bir şekilde devam eden söndürme çalışmalarında yangının kontrol altına alındığı ve soğutma işlemlerinin devam ettiği bildirildi. Kılıç Tarım ve Hayvancılık Tesisleri’nde çıkan yangında maddi hasarın oldukça büyük olduğu, yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

İHA

Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar