Hayko Cepkin o videoya küfür yağdırdı: Orostopollar

Şarkıcı Hayko Cepkin, son günlerde sosyal medya üzerinde 'beğeni' kazanmak adına, yaşlı insanlara yapılan muameleler hakkında sert açıklamalarda bulundu. Cepkin, yaşlı bir kadının, torunu tarafından kafasında yumurta kırıldığı video paylaşımını alıntılayarak, ''İnternetin ve uyduların çökeceği günü azimle bekliyorum. Çöktüğü gün ölecek milyonlar var. Virüse 5 basar.'' ifadelerini kullandı.

This browser does not support the video element.

Son dönemde sosyal medya platformlarında birkaç beğeni daha fazla alabilmek için gençler, yaşlıları da videolarına alet edip adeta dalga geçercesine videolar çekiyor.

Söz konusu videolardan birinde, yaşlı bir kadının, torunu tarafından kafasında yumurta kırıldı.

HAYKO CEPKİN'DEN KÜFÜRLÜ TEPKİ

Bu paylaşımı alıntılayarak değerlendiren şarkıcı Hayko Cepkin ise, ''Bunun gibi orostopollar gırla. Faydaları da yok full israf. Sonra çıkıp 'insanın a***' deyince de ülümonata şeytan yorak kürekmiş. İnternetin ve uyduların çökeceği günü azimle bekliyorum. Çöktüğü gün ölecek milyonlar var. Virüse 5 basar.'' ifadelerini kullandı.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!