Hayatıyla yüzünü takas etti!

2016 yılında sıkıntılı geçen hayatına son vermek isteyen ve silahla intihar girişiminde bulunan Cameron Underwood isimli gencin sıra dışı hikayesini sizler için derledik...

Şu an 26 yaşında olan Cameron Underwood iki yıl önce, 24 yaşındayken bütün gün içip intihar etmişti.

Kendini vuran genç adamın alnı, gözleri ve dili dışında yüzünün hiçbir kısmı kalmamıştı neredeyse. Ailesine kurtarılamayacağı söylenmişti. Ama doktorlar uzun uğraşlar sonunda Cameron'ı hayata döndürdüler. Bir süre sonra ise genç adamın annesi NYU Langone Medical Center'da bulunan yüz nakli birimiyle iletişime geçti.  

Bugün, intiharından iki yıl sonra Cameron yaptığı röportajlarda ne kadar büyük ilerleme kaydettiğini gösteriyor. Ayrıca hayatını kurtararak kendisine ikinci bir şans verilmesini sağlayan doktorlara da sonsuz teşekkür ediyor. Ayrıca kendisine donör olarak bağışta olan 23 yaşındaki Will Fisher'ın ailesine de minnettarlığını iletti. Will, 5 Ocak 2018 yılında yaşadığı zihinsel hastalıkla baş edemeyip hayatını kaybetmişti.  

Cam, nakil haberini alınca Kaliforniya'dan New York'a gitti ve hayatını değiştiren 25 saatlik ameliyatını oldu.  

"Yalnızca yeniden yüzüm olduğu için hissettiğim o rahatlama hissini hatırlıyorum. Yeniden ağzım ve dişlerim vardı. Yeniden burnum vardı. Bu o kadar büyük bir keyif ki... Benim için yaptıkları fedakarlıkları ve çabaları düşününce çok minnettar oluyorum. En büyük fark ise dışarıya çıkarken maske kullanmak zorunda değilim artık ve insanlar bana dik dik bakmıyorlar."

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!