Hayatının en büyük kabusunu anlattı

Sharon Stone... Hollywood'un aykırı ismi... Temel İçgüdü'nde oynadığı rolle yıldızı parladığında 34 yaşına çoktan ulaşmıştı. O güne kadar setlerde başına birçok olay geldi. Sonrasında da tabi. Ancak onun hayatının asıl karabasanı ise çok daha küçük yaşlardayken başından geçti. Hem de en güvendiği büyükbaba ve büyükanne dediği kişilerin eliyle. Stone el kadar bir çocukken kilitlendiği odada yaşadığı kabusu The Beauty of Living Twice adlı kitapla anlattı.

Temel İçgüdü filmindeki bu sahne ile Hollywood'un unutulmazları arasına girmişti Sharon Stone. Yaldızlı yaşamı bunun ardından hep gözler önünde oldu. Bir ara Kurtlar Vadisi dizisinde de rol alan Stone, el kadar çocukken başından geçen tacizi ise hatıralarının yer aldığı kitapta anlattı. Hem ablasının hem de kendisinin büyükbabaları tarafından tacize uğradığını detayları ile anlatan yıldız oyuncu bu istismarda büyükannesinin rolüne de dikkat çekiyor. 

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! 3 ilde 1 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz olacak Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı